De Behandeling
Na verwelkoming in de praktijk wordt u uitgenodigd uw klacht(en) uiteen te zetten.

De behandeling richt zich op een indicatie, waarin duidelijk wordt of u bij ons aan het juiste adres bent. Mocht dit niet zo zijn kunnen wij u een suggestie doen naar een andere behandelmethode/specialist. U ontvangt na 1 behandeling dus volledige duidelijkheid. Deze eerste behandeling neemt 60 miuten in beslag. De intentie waarmee wij werken is een zo goed mogelijk resultaat te bereiken, dat kan volledig herstel zijn, of verlichting van uw klacht betekenen.

U kunt zich verzekeren van persoonlijke aandacht, maximale inzet en motivatie. Tijdens de eerste behandeling en het gehele behandeltraject adviseren wij u wat te doen bij eventuele reacties op de behandeling.

Na de eerste behandeling wordt er de volgende dag telefonisch contact met u opgenomen. Tijdens dit gesprek is het belangrijk voor ons te weten hoe uw lichaam reageert op de behandeling.

Uw lichaam zal haar eigen hersteltijd bepalen. Deze hersteltijd kan gepaard gaan met oplevingen maar ook terugval. Zelfs ook wanneer u al enige behandelingen heeft ondergaan. Er kunnen op een spontane wijze reacties zijn zonder directe aanwijsbare redenen.
Er wordt een behandeltraject opgesteld dat varieert van intensiteit. Elke behandeling focust zich op de dieper liggende spieren waar veelal de verkrampingen en spanningen zich vormen. Elke behandeling zal grensverleggend zijn, wat meestal gepaard gaat met enig ongemak en pijn. Uiteraard bent u degene die bepaald wanneer uw pijngrens is bereikt door dit aan te geven.

Wanneer u gebruik maakt van de voordelige "11 behandelingen voor 10" strippenkaart dan is de kaart 6 maanden geldig en telt vanaf de eerste behandeldatum. De betaling kan per Tikkie of ter plekke voldaan worden. De factuur wordt automatisch naar u verzonden per e-mail.
Meer informatie over hoe ik u kan helpen?