Bindweefselmassage
Zwangerschap, aankomen, afvallen en het ouder worden van de huid zorgt ervoor dat de huid in een mindere conditie is dan u zelf graag zou willen zien. Denk hierbij aan zeer zichtbare striae, sinaasappelhuid, cellulitis of zelfs overtollig en dus te veel loszittend huid.

Vaak wordt er al snel aan zeer ingrijpende cosmetische operaties gedacht zoals een tummy tuck, mommy make-over of liposuctie. Echter kan een intensieve bindweefselmassage kuur (minimaal 6 tot 10 behandelingen) verdeeld over een aantal weken u een zichtbaar goed zichtbaar resultaat opleveren waardoor operaties vaak niet meer noodzakelijk zijn.

Bindweefselmassage in Valkenswaard bij Praktijk SHINE is een perfecte manier om de huidconditie van uw gezicht, billen, benen of buik zichtbaar te verbeteren. Het verhoogt namelijk de doorbloeding en stimuleert ook celvernieuwing. De huid wordt dus zichtbaar gladder, elastischer en heeft weer een gezonde, frisse uitstraling.

De behandelingen worden gehouden in mijn massagepraktijk in Valkenswaard en zijn intensief, maar absoluut de moeite waard! U heeft geen "downtime" zoals bij een operatie en ziet binnen 4 behandelingen al noemenswaardig verschil. Afhankelijk per persoon en per te behandelen gebied zullen de resultaten verschillen en zo ook het aantal behandelingen.

Binnenkort zal ik online de foto's delen van enkele behandelende personen en hun vorderingen in de conditie van de huid. Volg ook alvast mijn Instagram pagina hiervoor.

Interesse in bindweefselmassage van gezicht, gelaat, benen, billen, buik en dergelijke? Neem contact op met mij voor het plannen van een afspraak.

"Lift" uw spirit wat leid tot eenheid, kracht en welbevinden